Art4Peru Life in Peru Websiteheader


 naar ART-inez

Terug 

Email
info@art4peru.nl

Telefoon
0252 - 22 49 95

 
Margriets Winterfair 2008

Inez Köhler is samen met nog een aantal ander 'Betere Wereldvrouwen' uitgenodigd om 'acte de présence' te geven op 'Margriets Winterfair', die van 14 t/m 21 november 2008 is gehouden in de Jaarbeurs te Utrecht.

Op deze beurs was te midden van allerlei commerciële stands bij de ingang van hal 3 een prachtige 'plaza' ingericht met zestien stands voor de promotie van een betere wereld, waaronder "Pink Ribbon" en "Max Havelaar". Acht stands waren ter beschikking gesteld aan Margriets Betere Wereldvrouwen om hun doel en stichting onder de aandacht van het publiek te brengen. Het was daarbij toegestaan aan het goede doel gerelateerde producten te verkopen en donateurs te werven.


Inez had speciaal voor deze gelegenheid het schilderij "Indian Women of Peru" gemaakt met de bedoeling dit onder donateurs te verloten.
Iedere beursbezoeker die een donatie deed, kon een formuliertje invullen waaruit inmiddels een gelukkige winnaar is getrokken.


Deze beurs bleek een bijzonder leuke gelegenheid om in contact te komen met een aantal andere 'Betere Wereldvrouwen' en ideaal om de goede doelen onder de aandacht van een groot publiek te brengen.
 
 
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

U kunt een  e-mailbericht  met vragen of opmerkingen over deze website sturen aan :  webmaster@art-inez.nl
Het is niet toegestaan om teksten of afbeeldingen van deze website te downloaden, af te drukken  en/of  na te maken
zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de kunstenaar zelf (Copyright © 2005 by Inez Köhler). 
Deze website is regelmatig onder constructie en is laatst bijgewerkt op 20 december 2010
.