Art4Peru Life in Peru Websiteheader


 naar ART-inez

Terug 

Email
info@art4peru.nl

Telefoon
0252 - 22 49 95

 
Nederlandse voetbalkleding voor de kinderen in Peru


Er zijn op dit moment geen oproepen!


Onlangs is een gezin naar hun vakantiebestemming in Peru afgereisd met een lading tweedehands voetbalkleding, verdeeld over de koffers en tassen van de gezinsleden. Deze voetbalkleding was naar aanleiding van een oproep op de website van Margriets Betere Wereld door een Rotterdamse voetbalclub ingezameld en bij de stichting afgeleverd.
Zij brengen de kleiding naar de school 'Urpi Wasi' in de plaats Cusco, waar ze ongetwijfeld met open armen ontvangen worden! Zo kan eerdaags een "Hollands" voetbalteam worden samengesteld onder de kleine jochies daar.

Daarna is er ook iemand van de stichting Los Cachorros langs geweest om nog eens 5 kg. shirtjes en broekjes op te halen en deze mee te nemen in haar enorme rugzak. Zij gaat naar de stad Ayacucho waar ze een maand verblijft en deze kleding aan 'Los Cachorros' zal geven. Ook hier binnenkort een nieuw 'Nederlands' elftal.
Peruanen zijn gek op voetbal en als je een jongetje vraagt wat hij later wit worden, kiezen de meeste jongetjes het beroep van voetballer!

Op de algemene site van Margriets Betere Wereld heeft Inez Köhler als Betere Wereld Vrouw al enige malen een oproep gedaan aan reizigers die naar Peru gaan met het verzoek voetbalkleding mee te willen nemen. Tot op heden zijn er jammer genoeg nog te weinig reacties en heeft de stichting nog kleding die naar Peru moet.

Helaas is het niet toegestaan tweedehands kleding op te sturen want de Peruaanse autoriteiten zijn bang dat er mee gehandeld wordt. Gaat u binnenkort naar Peru, of weet u misschien iemand die daar naar toe gaat, neemt u dan a.u.b. contact op met de stichting.

(Augustus 2009)

 
 
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

U kunt een  e-mailbericht  met vragen of opmerkingen over deze website sturen aan :  webmaster@art-inez.nl
Het is niet toegestaan om teksten of afbeeldingen van deze website te downloaden, af te drukken  en/of  na te maken
zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de kunstenaar zelf (Copyright © 2005 by Inez Köhler). 
Deze website is regelmatig onder constructie en is laatst bijgewerkt op 20 december 2010
.