Art4Peru Life in Peru Websiteheader


 naar ART-inez

Terug
Kalenders
(Kerst)kaarten
Veilingstukken
Bestelformulier 

Email
info@art4peru.nl

Telefoon
0252 - 22 49 95

 
Produkten

Twee jaar voor de oprichting van de stichting had Inez Köhler het initiatief genomen om verjaardagskalenders en kaarten te laten drukken met afbeeldingen van haar schilderijen en etsen. De opbrengsten van deze artikelen reserveerde zij met de bedoeling daarmee een bijdrage te leveren aan educatieve projecten voor de 'kansarme' straat- en weeskinderen in Cusco. Zij verkocht deze kalenders en kaarten via haar website, maar ook tijdens exposities en op kunstmarkten.

Na de oprichting van de stichting heeft zij de verkoopactiviteit van deze kalenders en kaarten daarin ondergebracht. Inmiddels zijn daar nog enkele andere activeiten/produkten bijgekomen. Zo heeft de stichting het assortiment uitgebreid met Peruaanse artikelen die Inez bij de diverse gelegenheden voor de stichting verkoopt en ontwerpt zij kerstkaarten voor particulieren en bedrijven. Tevens hebben een aantal kunstenaars kunstwerken ter beschikking gesteld om voor dit goede doel te verkopen.

 
 
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

U kunt een  e-mailbericht  met vragen of opmerkingen over deze website sturen aan :  webmaster@art-inez.nl
Het is niet toegestaan om teksten of afbeeldingen van deze website te downloaden, af te drukken  en/of  na te maken
zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de kunstenaar zelf (Copyright © 2005 by Inez Köhler). 
Deze website is regelmatig onder constructie en is laatst bijgewerkt op 20 december 2010
.